×

Съобщи за проблем със сайта

1 Влез в профила си.
2 Попълни формата за инцидент.
3 Изпрати инцидента
Инициирай инцидент

FORGOT YOUR DETAILS?

Няма по – добър начин за ефективна реклама на вашия бизнес от това да бъдете в интернет. Вече няма фирма в света, на която да не и е нужен уеб сайт. Да имаш изработен фирмен Уеб сайт, не е лукс. Това е необходимост, без която вече не може. 89% от хората по света търсят това, което ги интересува в уеб пространството и ако вашия фирмен уеб сайт не е там, то това означава, че започвате да губите потенциални клиенти.

ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ПЕРФЕКТЕН ФИРМЕН САЙТ...?

Направете вашето запитване и ние ще го направим по - красиво за вас

Защо да имате Фирмен сайт

Защото вашата фирма, подобно на други предлагате стоки или услуги, които искате да бъдат продавани успешно. За да можете да ги продавате успешно, се нуждаете от огромни средства, за да направите офис или магазин във всеки град в България или в Европа.

Другия вариант е да изградим вашия фирмен Уеб сайт и по този начин, единствено с 1 офис или магазин, вие можете да бъдете на всички места едновременно, защото повярвайте… Нашите фирмени сайтове продават.

Корпоративен уеб сайт на МСК ВИНИЛ

Колко ще струва изработката на Фирмен сайт

Други фирми за Уеб дизайн ще ви изкушават с готови пакети, чрез които ви предлагат фирмен сайт само за 149 лв и безброй обещания. Много често обаче сумата в крайна сметка излиза няколко пъти по 149 лв и резултата е отвратителен. Казваме ви го, защото не веднъж сме правили ре – дизайн след такива фирми.

Ние не можем да ви дадем точна сума веднага, преди да сме разбрали, как точно искате да изглежда вашия фирмен сайт или какви функционалности трябва да съдържа. Винаги обаче, можете да отправите запитване за оферта и спрямо вашите изисквания, ще ви дадем точна цена за изработка на фирмен сайт.

ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ПЕРФЕКТЕН ФИРМЕН САЙТ

Направете вашето запитване и ние ще го направим по - красиво за вас
TOP