×

Съобщи за проблем със сайта

1 Влез в профила си.
2 Попълни формата за инцидент.
3 Изпрати инцидента
Инициирай инцидент

FORGOT YOUR DETAILS?

НАШИТЕ КЛИЕНТИ


През нашите успешни 3 години изработване на Уеб сайтове, Онлайн магазини и поддържането им, ние си изградихме едно малко съвършенство. Спечелихме доверието на нашите клиенти, които продължаваме да обгрижваме и да помагаме за развитието на бизнеса.

Клиентите за нас

Мнението на нашите клиенти и партньори за услугите за Уеб дизайн, които предлагаме е най - важното нещо, на което държим. Всяка дума казана от нашите благодарни клиенти я приемаме с огромно внимание и респект.
  • “Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята фирма! Много багодаря за перфектно извършаната работата по изграждането и поддръжката на сайта! Ще Ви препоръчвам на всичките ми клиенти и познати!!!
    Даниел Димитров
  • С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност! Благодарим за коректността и перфектно извършаната работата! Ще Ви препоръчвам и на други
    Инна Катранджи
  • “От както поверих поддръжката на магазина си на Занков Груп съм напълно спокоен, че каквото и да стане те ще са винаги готови да помогнат. Препоръчвам поддръжката им на всеки!
    Ивайло Иванов
НА ГОРЕ